Foci

Ribéry bocsánatot kért

Rettenetes éve volt tavaly, magánemberként is rossz útra tért.

A Bayern München sztárja a franciák botrányos világbajnoki szereplése után először kap helyet hazája válogatottjában, ennek apropóján közleményben próbálta lezárni a sok vitát generáló közelmúltat.

Mint írja, a magánéletében és futballistaként is rossz útra tévedt, hozzá közel álló embereknek is fájdalmat okozott, ezért csalódottnak érzi magát és elnézést kér. Franck Ribéry hozzátette, a jogos kritikák mellett kapott eltúlzott bírálatokat is, amelyek rosszul érintették.

Mint ismert, Ribéry a tavalyi világbajnokságon sztrájkba lépett társaival, korábban pedig egy fiatalkorú prostituálttal hozták hírbe. A Bayern középpályása most szeretné lezárni ezt a sötét fejezetet, de – mint írja – ehhez támogatásra lesz szüksége, valamint arra, hogy mások se beszéljenek többet a múltról.

Ribéry közölte azt is, a válogatott mindig is a szívügye volt, még ha a viselkedése néha nem is erre engedett következtetni. A franciák pénteken Luxemburg ellen játszanak Eb-selejtezőt, majd jövő héten Horvátország ellen játszanak barátságos mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik