Foci

Botrányos kupameccs Görögországban

A PAOK drukkerei nem bírták elviselni, hogy kedvenceik nem jutottak a Görög Kupa döntőjébe.

A PAOK és az AEK Athén 0-0-ás döntetlent játszott az elődöntő első mérkőzésén, így a szerdai visszavágóra maradt a döntés. A vendégek voltak aktívabbak az első félidőben, majd a második felvonás elején a veterán Dellasz fejesével megszerezték a végül továbbjutást érő gólt.

A fináléban a Szélesi Zoltánt végig, Németh Krisztiánt pedig a 78. perctől foglalkoztató Olympiakosz Voloszt búcsúztató Atromitosz lesz az ellenfél. Az Atromitosz történelme legjobb kupaszereplését produkálta azzal, hogy a döntőbe jutott.

Visszakanyarodva a két gigász csatájához: két sajnálatos esemény is történt az összecsapáson: először az 58. percben kellett megállítani pár percre a játékot, miután egy fáklyával megdobták a vendégek kapusát, Sebastian Saját. Az argentin hálóőr mezén látható nyoma volt az incidensnek, azonban szerencsére nem lett komolyabb baja.

A találkozó záró akkordjaként az utolsó percekben kellett lemenekülnie a játékosoknak a pályáról, amikor a hazai szimpatizánsok közül jó páran a pályára rohantak, húsz percig állt a játék emiatt, a játékvezető csak annyi időre jött vissza, hogy lefújja a meccset.

Saja kapus kálváriája:

A meccs zárójelenetei:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik