Foci

Csak egy pontra volt jó a Juve

A torinóiak három bajnoki vereség után a Cesena otthonában sem tudtak győzni.

Luigi Delneri alakulata borzasztó formában van, a bajnokságban mindössze a hetedik helyet foglalják el, legutóbbi három mérkőzésükön még gólt sem szereztek. A Cesena a kiesés elől menekül, a forduló előtt 16 csapat előzte meg őket.

35 perc után úgy tűnt, megtörik a Juve rossz sorozata: a télen igazolt Matri kétszer is betalált, de az olasz rekordbajnok képes volt ezt az előnyt is leadni. A 41. percben Jimenez értékesített egy büntetőt, ráadásul a félidő vége előtt Motta második sárga lapját is begyűjtötte, így tízen maradtak a Zebrák. Az első félidőből említésre méltő Giaccherini gólhelyzete, a hazaiak játékosa képes volt két méterről üres kapu fölé rúgni a játékszert, de Matri második találata is említésre méltó: a Cagliari volt támadója Del Piero kapufáról kipattanó lövését fejelte a kapuba.

Giaccherini elképesztő gólhelyzete

Úgy tűnt, így is sikerül megtartani az egy gólos előnyt, de a hazaiak lelkesedése végülis eredményt szült, Parolo a 80. percben egyenlített. A Juventus az újabb pontvesztéssel szinte kilátástalan helyzetben van a BL-helyekért zajló küzdelemben, a csapat a tavalyi szezonhoz hasonló összeomlást produkál. Könnyen lehet, hogy Delneri már nem a torinóiak kispadján éli meg a következő fordulót.

Matri második gólja:

Parolo egyenlítő találata:

Eredmény, Serie A:

Cesena – Juventus 2-2
gólszerzők: Jimenez (11-esből, 41.), Parolo (80.) illetve Matri (19., 35.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik