Foci

A Rákóczi nyerte a somogyi rangadót

A Kaposvár hazai pályán 2-0-ra verte a Siófokot, a Haladás Szombathelyen győzte le a Lombard Pápát a Monicomp Liga 19. fordulójában.

A somogyi csatára kilátogató MLSZ-elnök, Csányi Sándor azt láthatta, hogy a vendég Siófok kezdi jobban a meccset, Kovácsnak kellett már az első percekben két bravúrt bemutatnia. Bő negyedóra kellett ahhoz, hogy Sisa Tibor csapata belerázódjon az összecsapásba, ez olyannyira jól sikerült, hogy egy kontra végén Perics gurított a siófoki kapuba.

A bekapott gól megfogta a Balaton-partiakat, Mogyorósi ráadásul lerántotta a hazaiak szerb csatárát a tizenhatoson belül, Oláh értékesítette magabiztosan a megítélt büntetőt, 2-0-ás hazai vezetésnél fordultak a felek. A 38 . percben egyébként Katona könyökölte le Pericset, azonnal villant a piros a vendégek labdarúgójának.

A második félidőre jelentősen visszaesett a játék színvonala, nem nagyon lehetett felfedezni semmilyen elképzelést a támadásokban, így csendben peregtek le a játékrész percei, a legvégén azért még Balázs is beköszönt, 3-0 lett az eredmény.

Eredmény:
Kaposvár – Siófok 3-0 (Perics 23., Oláh 35. – 11-esből, Balázs 85.)

A Haladás a Lombard Pápát fogadta a Monicomp Liga 19. fordulójának szombat délutánján, a két jóban lévő szakember, Aczél Zoltán és Véber György csapata nézett egymással farkasszemet. Az első félidőben nagy volt a hazai fölény, szinte csak az volt a kérdés mikor jön a vezető találat, a gólra pedig a 36. percig kellett várni: Kenesei lőtt kapura egy ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgást, a labda a kapufáról Szűcs kapus hátára, majd a kapuba pattant.

A második félidőben a Haladás nyomott, a Pápa kontrákra rendezkedett be, a vendégek emellett több szabálytalansággal tördelték az Aczél-fiúk játékát. A szombathelyi győzelem végül nem forgott veszélyben, a hazaiak trénere így továbbra is százszázalékos a csapattal saját otthonában.

Eredmény:
Haladás – Pápa 1-0 (Kenesei 36.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik