Foci

A megoldás: Dzsudzsák

A vezető európai fociportál szakírója szerint a magyar válogatott játékos nagyot lendíthetne a Juventus vagy a Liverpool szekerén.

A goal.com szakírója, Stefan Coerts egy terjedelmes interjút szentelt honfitársunk bemutatására, kifejti, hogy Dzsudzsák Balázsnak nem telt sok időbe, hogy beverekedje magát a PSV Eindhovenbe, folyamatos jó teljesítménye pedig odáig vezetett, hogy a téli átigazolási szezonban már az Atlético Madrid, a Lille, a Juventus és a Liverpool figyelmét is felkeltette.

Úgy tűnt, hogy a szélső vált januárban, azonban végül szerződéshosszabbítás lett a vége, új kontraktusa 2015 nyaráig köti Dzsudzsákot a PSV-hez – Coerts szerint ez sem tántorítja el a kérőket.

A szakíró a Juventus kapcsán megjegyzi, eddig a Jorge Martinez, Claudio Marchisio és Simone Pepe alkotta hármas korántsem oldotta meg a Zebrák baloldali játékát, szerinte a magyar fiú lenne Krasic tökéletes társa. A Juve mindenesetre az eindhoveni mellett Eljero Eliát és Michal Bastost is szemmel tartja.

A Liverpoolnál is hasonló a szituáció, ugyanis Kenny Dalglish menedzsert Joe Cole, Milan Jovanovic, Fabio Aurelio és Maxi Rodriguez játéka sem győzte meg ezen a poszton. Ugyan Ashley Young is a Vörösök célkeresztjében van, a Pool nem szívesen fizetne 25 millió fontot a téli költekezés után, a vételár pedig Dzsudzsák mellett szólhat.

Coerts azzal zárja írását, hogy a 24 éves középpályás már kinőtte a holland élvonalat, szerinte megállná a helyét a két patinás klub kezdőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik