Foci

FTC: szándéknyilatkozat McCabe-nek

Az FTC elnöke facebook profilján is megerősítette, hogy az anyaegyesület szeretné visszaszerezni a labdarúgócsapatot működtető zrt.-t.

A közösségi portálon Kubatov Gábor leírja: az FTC elnöksége minderről szerdai elnökségi ülésén döntött, és hivatalos szándéknyilatkozatot küldött el Kevin McCabe-nek, a futballklub angol tulajdonosának. Az elnökség egyúttal felhatalmazta Kubatovot, hogy akvizíciós tárgyalásokat folytasson McCabe-bel.

A Fidesz országos pártigazgatóját február 25-én választották meg az FTC elnökének, de már február 17-én, az FTC Labdarúgó Zrt. rendkívüli közgyűlése után jelezte, hogy a klub visszaszerezné a labdarúgócsapatot, amelyből Kevin McCabe ki akar szállni.

Ugyanakkor az angol üzletember szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, a zrt. korábbi vezérigazgatójával. Ennek értelmében jelenleg papíron még a brit üzletemberé a futballcsapat, ám a hamarosan esedékes közgyűlést követően – ahol új igazgatóság áll fel – életbe lép a megállapodás, és a Berki Krisztián által irányított BK Management Groupé lesz a csapatot működtető cég.

Ajánlott videó