Foci

Redknapp: csak a Barcát ne

A Tottenham menedzsere szerint a katalánok produkciója az egyik legjobb, amit valaha látott, ezért nem játszana ellenük.

Mint ismert, a Tottenham hősiesen kibekkelte a Milan rohamait, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerda esti visszavágóján, így az idegenben aratott 1-0-ás győzelme elegendő volt a továbbjutás kiharcolásához.

Harry Redknapp a találkozót követően elmondta, fantasztikus este volt ez a londoniak számára, ugyanakkor magát a mérkőzést kínkeservesnek találta, ahogy fogalmazott, a zoknit ledolgozták a lábukról a játékosai. Hozzátette, ha valaki pár éve, amikor átvette a csapat irányítását azt mondja, záros határidőn belül BL-negyeddöntős lesz a csapat, azt biztosan őrültnek nézte volna.

A legjobb nyolc csapat párosításait a jövő heti mérkőzések után, pénteken sorsolják ki, Redknapp azonban előrevetítette, hogy a Barcelonát reményei szerint elkerüli a Spurs. Fabio Capello szövetségi kapitány utódjának is tartott menedzser elárulta, az egyik legklasszisabb teljesítményt nyújtja a Barca, amit valaha látott, épp emiatt nem is szívesen futna össze velük, minél tovább menetelne a Tottenham, márpedig Pep Guardiola legénysége bárkinek kemény dió lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik