Foci

Nagy meccsen ikszelt a Wolves és a Spurs

Remek játékot, gyönyörű gólokat és elképesztő iramot láthattak a Wolverhampton-Tottenham meccs nézői.

Erre a meccsre mondjék azt, hogy még elnéztük volna, legalább 90 percig. A Premier League második vasárnapi találkozóján (az elsőn a Liverpool 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet) fantasztikus ritmusban játszott mind a Wolverhampton Wanderers, mind a Tottenham.

A meccs a nemrégiben agydaganat miatt elhunyt Dean Richards emlékmeccse volt, a mindkét csapatban játszó védő tiszteletére döntöttek így a csapatok vezetői. A meccs előtt a pályára hívták a 36 éves korában meghalt nagyszerű védő feleségét és két gyermekét, korábbi csapatainak vezetőit, az egész stadion felállva tapsolt a gyászszünet alatt.

A Chelsea-t és a Manchester Unitedet is legyőző Wolverhampton jól kezdett, Doyle góljával vezetett, de Jermaine Defoe első és második idei bajnoki találatával (bombagólokkal) fordított a Spurs. Mégis egyenlített a Wolves, a büntetőt Doyle értékesítette.

A második játékrészben Pavljucsenko szerzett élményszámba menő gólt, ezután sokáig úgy tűnt, ezzel be is állította a végeredményt. Nem így lett: először nem adtak meg egy szabályos gólt a hazaiaknak, akik még így sem adták fel: a 87. percben a csereként beálló Fletcher állította be az igazságos végeredményt.

A találkozó összefoglalója:

Eredmény – Premier League:

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur 3-3 (2-2)
gólok:
Doyle (20., 40. – a másodikat 11-esből), Fletcher (87.), illetve Defoe (30., 35.), Pavljucsenko (48.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik