Foci

Van Gaal: odaérünk a második helyre

A Bayern München vezetőedzője továbbra is hisz abban, hogy csapata képes lesz kiharcolni a közvetlen feljutást a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára.

A holland tréner annak nyomán nyilatkozott így, hogy a bajor alakulat rövid időn belül két fontos mérkőzést is elvesztett saját közönsége előtt: előbb a bajnokságban kapott ki az éllovas Borussia Dortmundtól múlt szombaton, majd a kupaelődöntőben szerdán a Schalkétól. Mindkét esetben erőtlennek tűnt a Bayern a szervezett ellenféllel szemben.

“Egyedül az eredmény számít. Ha szombaton nyerünk, harmadikak vagyunk, és megint elérhető közelségbe kerül a célkitűzésünk” – fogalmazott a szakember.

A pillanatnyilag negyedik bajorok szombaton az őket két ponttal megelőző, BL-selejtezőre jogosító harmadik helyezett Hannoverhez látogatnak. A BL-főtáblát érő második pozíciót a 25. forduló mérkőzései előtt a Bayer Leverkusen foglalja el, amely négy ponttal gyűjtött többet a Bayern Münchennél. A nagyon komoly előnnyel éllovas Dortmundnak a papírforma alapján nem sok izgulni valója lesz a bajnokság hajrájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik