Foci

Pápán kapott ki a ZTE

Hihetetlen izgalmas mérkőzésen nyert a Lombard Pápa 4-3-ra a Zalaegerszeg ellen a Monicomp Ligában.

A hazaiak kezdték jobban a meccset, majd Bárányos veszélyeztetett kétszer is a vendégvédők tanácstalansága miatt, később pedig egy szöglet után Takács szerezte meg a vezetést a Pápának. Nem sokkal később Bogunovics bombázott Szűcs Lajos kapujába egy szabadrúgást, majd Dlusztus fejelte le Rajcomar elé a labdát, újabb gólhoz segítve a Zetét.

A felvonás hajrájában büntetőhöz jutott a Lombard, Vlaszák Géza azonban a tizenegyest és a kipattanóból történő duplázást is hárítani tudta, 2-1-re ment a szünetben a zalai csapat.

Fordulás után úgy tűnt, eldől a meccs, Balázs érkezett egy középre tett labdára és ugyan belebotlott a játékszerbe, bepattant róla a kapuba, kettő volt közte, Véber György csóválta is a fejét. Szűk tíz perc múlva Takács lőtte ki a pipát egy szép akció végén, majd Vlaszák buktatta Maricsot, a sértett értkesítette a jogosan befújt büntetőt.

A folytatásban itt is, ott is akadtak helyzetek, a hajrában pedig Maric ívelte át a labdát a kapujából kilépő Vlaszák fölött, ismét a Pápa vezetett, melyet meg is őrzött a lefújásig, 4-3 lett a vége.

A kora délután másik meccsén a Paks hazai pályán verte 3-1-re a kiesőjelölt Szolnok együttesét.

Eredmények:
Pápa – Zalaegerszeg 4-3 (Takács P. 8., 63., Maric 65 – 11-esből, 85. ill. Bogunovics 24., Rajcomar 29., Balázs 58.)
Paks – Szolnok 3-1 (Böde 6., Bartha 16., Montvai 53. ill. Némedi 26.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik