Foci

Hátrányból nyert a Vidi

Az MTK vezetett Székesfehérváron, azonban a Videoton nyert 2-1-re a Monicomp Ligában.

Az első felvonás elejét nagyon megnyomta a Vidi, ugyanakkor az óriási mezőnyfölényhez kevés helyzet párosult, ráadásul a fiatal Frank az MTK-nak szerzett vezetést: a támadó belépett a védők mögé, egyet igazított a labdán, majd szép mozdulattal, higgadtan emelt át a kapujából kilépő Bozsovics fölött.

A felvonás végén ismét Mezey György csapata ragadta magához a kezdeményezést, Nikolics és Alves próbálta meg feltörni a vendégek védelmét, gólt azonban csak büntetőből sikerült szerezni, Szatmári kapus találta el Elek lábát, a brazil csatár a felsőbe bombázott a tizenegyespontról.

Fordulás után főleg a mezőnyjátéké volt a főszerep, ugyan akadt lehetőség mind a két csapat előtt, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Már az utolsó hajrára készült mindenki, amikor egy pontrúgást követően előbb Vaskó fejelhetett kapura, Szatmári ekkor még bravúrral védett, Elek bólintásánál azonban már tehetetlen volt.

A végén még Vasziljevics hagyta ki a meccslabdát, maradt a 2-1, a Videoton kihasználta az ellenfelek botlását. A fordulóból még a Honvéd és a Ferencváros összecsapása van hátra.

Eredmény:
Videoton – MTK 2-1 (Alves 47. – 11-esből, Elek 78. ill. Frank 27.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik