Foci

Öt perc alatt verte a KTE a Lokit

A Monicomp Liga 18. fordulójának nyitómeccsén a Kecskemét simán verte 3-0-ra a címvédő Debrecent.

Az első félidő elején úgy tűnt, a Loki szerzi meg a vezetést a péntek délutáni összecsapáson, azonban Kabát Péter, a vendégek csatára előbb ígéretes helyzetből mellé lőtt, majd Ribánszki védte a próbálkozását. Eltelt félóra a játékból amikor ígéretes helyről, szinte a tizenhatos vonaláról végezhetett el szabadrúgást a Debrecen, Kabát azonban a sorfalba bombázott.

Az ezt követő percek igen kaotikusak voltak, előbb Nikolov szabálytalansága miatt járt a büntető, Balogh Béla vágta be kíméletlenül, majd Mijadinoski kezezett a saját tizenhatosán belül, ezúttal pedig Vujovics nem ismert kegyelmet. Ha nem lett volna elég a hajdúságiaknak, hogy cirka másfél perc alatt kétgólos hátrányba kerültek, akkor az végképp betehette a kaput, hogy Foxi szöglete után Salamiról a saját hálójába pattant a labda, így a 39. percben már 3-0 virított az eredményjelzőn.

A második felvonás elején a Loki is büntetőt rúghatott, Ebala buktatta Salamit, a tizenegyest azonban kifogta Ribánszki, újfent Kabát maradt gól nélkül.

A hajrára hiába jött Coulibaly (Kabátot váltotta), hiába voltak még helyzetei a vendégeknek, a pazar napot kifogó Ribánszki vezette kecskeméti védelem derekasan állta a rohamokat, így a Monicomp Liga 18. fordulója rögvest egy nagy meglepetéssel indult, a KTE 3-0-ra verte a DVSC-TEVA-t, Tomiszlav Szivics fiai teljesen megérdemelten zsebelték be a három pontot.

A Kecskemét az elmúlt 11 napban harmadszor győzte le a hajdúsági gárdát.

Eredmény:
Kecskemét – Debrecen 3-0 (Balogh 34. – 11-esből, Vujovics 37. – 11-esből, Salami 39. – öngól)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik