Foci

Drogba cáfol

Az elefántcsontparti támadó a hírekkel ellentétben nem vágyódik el a Stamford Bridge-ről.

Nemrég írtunk az angol The Daily Mail értesüléseire hivatkozva arról, hogy Didier Drogbának nem tetszik a jelenlegi helyzete a Chelsea-nél. A lap arról cikkezett, hogy a támadó megelégelte a kispadozást, mivel Fernando Torres januári érkeztével Carlo Ancelotti többnyire csereként veti be.

A 32 esztendős labdarúgónak a következő szezon végén jár le a szerződése, kedden azonban már úgy nyilatkozott a The Sunnak, hogy nem igazak az elvágyódásáról szóló pletykák, hosszú távra tervez a Stamford Bridge-n. Mint mondta, „álommeló” számára a Chelsea-ben játszani, nagyszerűek a csapattársak és a családja is boldog Londonban.

Hozzátette, pár évvel ezelőtt álmodozott a Milanról, a Real Madridról és a Manchester Unitedről, mára azonban realizálódott benne, hogy a Chelsea legjobb hely számára.

Az elefántcsontparti játékos 2004-ben érkezett a Marseille-től a Kékekhez, 191 mérkőzésen 93 gólt jegyzett, azaz majdnem minden második meccsén betalál. A trófeák sem maradtak el a londoni évek alatt, három-három bajnoki cím és FA-kupagyőzelem mellett a Ligakupát és az angol Szuperkupát (Community Shield) is kétszer hódította el csapatával, már csak az a „fránya” Bajnokok Ligája-serleg hiányzik a vitrinből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik