Foci

Fordított a Fradi a Kecskemét ellen

Tököli még megszerezte a vezetést a KTE-nek, de egy öngól és egy véleményes 11-es zöld-fehér győzelmet hozott.

Nagyon feszült hangulatban kezdődött a Monicomp Liga 17. fordulójának második mérkőzése az Üllői úton. A Fradi drukkerei az első perctől biztatták kedvenceiket, de a 17. percben már “Berki, takarodj!” rigmussal üzentek a csapatot működtető Zrt. régi-új vezérének.

Ezt megismételték a 33. percben, de addigra már feljegyezhettünk egy távoli Alempijevics-lövést és egy Litsingi löketet kecskeméti részről.

A félidő derekára határozottan megerősödött a KTE játéka, és a lilák szervezett focijának meg is lett az eredménye. Egy kontratámadás végén Litsingi ívelt a jobb oldalon érkező Tököli Attila elé, és a Fradi egykori csatára kapásból Ranilovics hálójába lőtt: 0-1!

A félidő hátralévő részében érdemi esemény már nem történt a kecskeméti Radanovics ápolása, valamint a Fradi-szurkolók transzparensének kifüggesztésén kívül (“Berki: itt senki nem kíváncsi rád” – volt olvasható a drapérián).

A második félidőben aztán többet támadott a Ferencváros, de nagy helyzete nem akadt. Ennek ellenére már a 47. percben egyenlő volt az állás, mert a szünetben beálló Preklet Csaba egy beadást a saját kapujába bombázott.

A második félidő derekára döntetlen szaga lett a meccsnek, de jött a 87. perc, amikor Balogh szorongatta Rósa Dénest a 16-oson belül, a hazaiak kapitánya elesett, majd ezután a védő lába hozzáért, ez pedig Szabó Zsolt játékvezetőnél büntetőt ért. A 11-est Rósa értékesítette, így a Ferencváros győzelemmel kezdte az évet.

Eredmény – Monicomp Liga, 17. forduló:

Ferencváros – Kecskeméti TE-Ereco 2-1 (0-1)

Ferencvárosi TC: Ranilovics – Balog, Csizmadia, Tutorics – Rósa, Sztanics (Tóth), Maróti, Józsi – Heinz, Morales (Miljkovics), Schembri. Vezetőedző: Prukner László

KTE-Ereco: Ribánszki – Gyagya, Radanovics (Preklet), Balogh, Mohl – Szavics, Alempijevics – Bori, Foxi (Vujovics), Litsingi (Bertus) – Tököli. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

gól: Preklet (öngól, 47, Rósa (11-esből, 87.), illetve Tököli (37.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik