Foci

Mourinho berágott a bíróra

A portugál szakember szerint Wolfgang Stark játékvezető egy jogos büntetőtől fosztotta meg csapatát.

Ahogy arról kedden este írtunk, a Real Madrid ugyan vezetett a csereként beállt Karim Benzema góljával Lyonban, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, a spanyoloknak be kellett érniük az 1-1-es döntetlennel, Gomis egalizált közelről.

A lefújást követően José Mourinho, a vendéggárda vezetőedzője dühöngött egy sort, mondván Wolfgang Stark nem fújt be egy egyértelmű tizenegyest. Történt, hogy 64. percben Cristiano Ronaldo szabadrúgást végzett el a tizenhatos oldaláról, azonban a labdája elakadt az egyik hazai védő könyökében, a síp azonban néma maradt.

Mourinho megjegyezte, bosszantó, hogy négy szem pér méterről nem látta azt, amit mindenki más a stadionban. Hozzátette, az már üdvözítő, hogy a Realnak sikerült gólt szereznie Lyonban és ugyan szervezett csapatot ismert meg a gall ellenfélben, reméli a Bérnabeu közönsége győzelembe harcolja övéit a visszavágón.

A blancók góljának szerzője, az épp a Lyonból érkező Karim Benzema elmondta, nagyon örült a góljának, reméli ezzel Mourinho kedvére tudott tenni, ugyanakkor nem ünnepelte meg a találatot, mert sokat köszönhet az OL-nek, melyben nevelkedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik