Foci

Korábbi Fradi-játékosok kérik a szurkolók segítségét

A Ferencváros korábbi játékosai közül 18-an szerdán nyílt levélben fordultak a szurkolókhoz azért, hogy segítsék a nehéz helyzetben lévő klubot.

A többek között Martos Győző, Mucha József és Dzurják József által is aláírt levélben a volt futballisták hangsúlyozzák, hogy a labdarúgócsapat a brit tulajdonos kivonulási szándéka miatt “talán a legnehezebb időszaka előtt áll”, ezért az együttesnek különösen nagy szüksége van a szimpatizánsaira.

“Álljunk a játékosok mellé, menjünk ki a stadionba és hétről hétre hajtsuk győzelembe a csapatot” – áll a levélben.

A korábbi futballisták elsöprő erejű buzdításra kérik a drukkereket, ugyanakkor figyelmeztetnek arra, hogy most végzetes lehet a meggondolatlanság, s egy esetleges pénzbüntetés.

“Teremtsünk olyan hangulatot az arénában, hogy az ide érkező ellenfeleink lába már az öltözőben remegni kezdjen, és ha mi megmutatjuk, hogy képesek vagyunk a csapat mellé állni, akkor a támogatók is könnyebben áldoznak a Fradira. Mutassuk meg, hogy a Fradi neve nem az apróhirdetések, hanem címlapra való. Higgyünk a csapatban, páratlan szurkolótáborunkban, egy jövőbeni méltó vezetésben és egy magyar tulajdonos ékezésében” – olvasható a levélben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik