Foci

Real Madrid: cél a BL-döntő

Mesut Özil, a spanyol sztárklub német középpályása szerint nem lesz könnyű az első lépés, vagyis a Lyon legyőzése a nyolcaddöntőben.

A blancók kedden este lépnek pályára a gall együttes otthonában, így ők is megkezdik a küzdelmeket a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Mesut Özil, a Real fiatal középpályása a találkozó előtt elmondta, kicsit tart a mostani ellenféltől, mert ahogy figyelte a meccseiket úgy vélte, a franciák szervezett csapatjátéka megnehezítheti José Mourinho fiainak dolgát.

Elárulta, az öltözőben mindenki ki van éhezve a trófeákra, ezeket azonban csak úgy kaparinthatják meg, ha lépésről-lépésre, meccsről-meccsre koncentrálnak. Hozzátette, a Wembley Stadionban játszandó döntő alá nem adná egyikük sem.

A játékos a Milan elleni csoportkör során szerezte meg pályafutása első Bajnokok Ligája-találatát, arról úgy vélekedett, nem érdekli milyen volt, mindig fantasztikus érzés betalálni, főleg ha a BL-ről van szó. Hab a tortán, hogy mindez a Santiago Bérnabeu közönsége előtt jött össze számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik