Foci

Ligakupa: előnyben a Siófok és a Loki, botlott a Vidi

A magyar Ligakupa negyeddöntőjében a Debrecen hazai pályán, a Siófok idegenben nyert 2-0-ra, a Videoton 1-1-et játszott a Pakssal.

A ztefc.hu cikke szerint a Zetének semmi nem jött össze szombaton kora délután, a vendég Siófok pedig szervezett játékkal kihasználta a zalaiak hibáit, így kétgólos előnybe került a szerdai visszavágó előtt.

A vidi.hu online tudósításából kiderül, hogy André Alves nemcsak hogy korán szerezte meg első tavaszi gólját, de a találat látványosra is sikerült: előbb Csernyánszkit verte át esernyőcsellel, majd Égert is lecselezve lőtt az üres kapuba. A hajrában aztán egyenlített a Paks, Kiss lőtt a kifutó Bozsovics lába között a hálóba, beállítva az 1-1-es végeredményt. Az utolsó pillanatokban még Sifter rántotta le Alvest a második sárgájáért, így a vendégek tíz emberrel fejezték be a meccset. Szerdán jöhet a második felvonás.

A DVSC-TEVA mindeközben magabiztosan verte a Kecskemétet, Varga és Illés szerezte a gólokat – írja a dvsc.hu. Ennek a párharcnak a visszavágóját kedden rendezik.

Eredmények:
Zalaegerszeg – Siófok 0-2 (Turcsik 32. – öngól, Délczeg 58.)
Videoton – Paks 1-1 (Alves 3. ill. Kiss 81.)
Debrecen – Kecskemét 2-0 (Varga 24., Illés 64.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik