Foci

Hosszabbított a Manchester franciája

Patrice Evra új szerződése további négy évre szól a Vörös Ördögöknél.

Az utóbbi időben egyre többet lehetett hallani arról, hogy a francia válogatott Patrice Evrát az egyik legnagyobb európai rivális, a Real Madrid csábítaná el a szigetországi iparvárosból, a játékos ügynöke, Federico Pastorello pedig elismerte, a megkeresés valós volt – az üzlet részeként Marcelo és készpénz vándorolt volna Angliába.

Pastorello hozzátette, megvolt rá az esély, hogy a gall elhagyja a Manchester Unitedet szerződése 2012-es lejártával, azonban a francia Canal+ értesülései szerint Patrice Evra 2015-ig hosszabbított a Vörös Ördögökkel.

A 29 esztendős Evra 2006 januárjában 5,5 millió fontért érkezett Manchesterbe a Monaco gárdájától, azóta 158 mérkőzésen lépett pályára a csapatban, három-három bajnokságot és angol Ligakupát, két Szuperkupát, valamint egy-egy Bajnokok Ligáját és FIFA-klubvilágbajnokságot nyert az együttessel. A játékosok szavazatai alapján háromszor is bekerült a Premier League álomcsapatába, de egyszer a világ legjobb tizenegyébe is nevezték. Az UEFA Év csapatába is delegálták egy ízben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik