Foci

Ligakupa: a Haladás ikszelt a Fradival

Az első 2011-es hazai tétmeccs ködös, gyenge játékot, valamint szombathelyi továbbjutást hozott.

A Haladás az első csapatával állt fel a mérkőzésre, a zöld-fehérek viszont nem, utóbbiak a második társasággal, ezt jelezte az is, hogy a kispadon Lipcsei Péter ült, állt.

A Ligakupa 4. fordulójának elhalasztott meccse volt mindez, amelynek az volt a tétje, hogy továbbjut-e a Ferencváros. Nos, ez nem következett be, mert Sipos Norbert góljával a hazaiak megalapozták a fölényüket, a Fradi csak egy büntetővel tudott egyenlíteni a legvégén.

A meccset az Illés Akadémia műfüves pályáján rendezték meg, nézők nélkül. A rendőrség biztosította mindezt, mármint hogy szurkolók ne férhessenek a zöld műgyep közelébe. Páran bejutottak, de probléma nem alakult ki a renitensek miatt.

A Haladásnak elég volt egy döntetlen is a továbbjutáshoz, a Fradinak nyernie kellett volna ehhez. A Hali a Győrrel találkozik a négy közé jutásért.

Eredmény, Ligakupa, C-csoport:

Szombathelyi Haladás – Ferencvárosi TC 1-1 (1-0)

Haladás: Rózsa – Csontos (Simon Á., a szünetben), Guzmics (Lengyel, a 70. percben), Korolovszky, Tóth P. – Nagy I. G. (Lattenstein, a 78. percben), Oross, Rajos, Sipos – Kenesei, Fodrek (Irhás, a szünetben). Vezetőedző: Aczél Zoltán

FTC: Jova – Sváb, Fülöp, Papp (Gyürki, a 70. percben), Antal – Tóth A., Vattai, Szabó (Tóbiás, a 70. percben), Vass – Pölöskey, Peszmeg. Vezetőedző: Lipcsei Péter

gól: Sipos (42.), illetve Pölöskey (93. – 11-esből)

A csoport végeredménye:

1. Haladás 8 pont
2. FTC 6 pont
3. Pápa 1 pont

Ajánlott videó

Olvasói sztorik