Foci

Edzőtáborba vonult a futsal-válogatott

Az Európa-bajnoki selejtezőtornára készül a nemzeti csapat, és most Móron zajlik az összetartás a fiúknak.

A Frank Tamás szövetségi edző vezette válogatott jövő héten gyűlik össze, hogy együtt készüljön a február 24-én kezdődő, ukrajnai rendezésű Európa-bajnoki selejtező minitorna mérkőzéseire.

A mieink a házigazdák mellett, a belga és a török válogatottal mérkőznek meg, és az első, vagy a második helyen kell végezniük ahhoz, hogy biztosítsák helyüket az Eb-n – írja az mlsz.hu oldal. A csoportelsők automatikus résztvevői az Eb-nek, a hat csoportmásodik közül az öt legjobb vehet részt jövőre a horvátországi viadalon.

A vasárnap záródó edzőtábor után jövő héten Szerbiával játszik két edzőmeccset a magyar futsal válogatott. Az alábbi keretből egyébként egy kapus és egy mezőnyjátékos marad itthon a végleges keret kialakításakor.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Pallai Gábor (MVFC Berettyóújfalu), Reveland Zoltán (Üllő FC Cső-Montage), Tihanyi Csaba (MVFC Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok: Gyurcsányi Zsolt, Lódi Tamás, Dróth Zoltán, Harnisch Ákos, Peczár Csaba (mind Rába ETO), Rábl János, Trencsényi János, Lovas Norbert, Nagy Tamás (mind MVFC Berettyóújfalu), Németh Péter (Colorspectrum Aramis), Simon Ádám (Cső-Montage), Bita László (FTC-6X6 Taxi), Csopaki István (FTC-6X6 Taxi)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik