Foci

Nagyon készül a Vasas a 100 éves évfordulóra

Az angyalföldi klub március 16-án nagyszabású gálaműsort szervez, ahol filmet is bemutatnak a klubról.

A filmben a tervek szerint a Vasas indulóját a klub jelenlegi és korábbi nagy egyéniségei, vezetői, illetve leglelkesebb szurkolói adják majd elő.

Az éneklést – melyre minden szurkolót várnak – most pénteken, délután fél kettőkor veszik fel a Fáy utcai kézilabdacsarnokban. Dalolni fog a Vasas felnőtt vízilabda-, labdarúgó-, jégkorong- és röplabdacsapataiból néhány játékos, például Steinmetz Barnabás, Kiss Gergely, Nagy Viktor, Ferenczi István, Lázok János, Vatai Gabriella, Takács Zsófia, Kangyal Balázs, Svasznek Bence.

Mellettük pedig olyan élő futball-legendák is ott lesznek, mint Ihász Kálmán, Szentmihályi Antal, Várady Béla, Kékesi Mihály, Berendy Pál és Raduly József, továbbá korábbi nagyszerű pólósok Kósz Zoltán, Csapó Gábor és Kenéz György személyében.

A régmúlt olimpiai és világbajnokai is vállalkoznak az éneklésre: az ökölvívó Gedó György, a tornász Köteles Erzsébet és a vívó Dömölky Lídia és Kovács Tamás.

Az ünnepség keretében a klubbal kapcsolatos kiállítás is nyílik, valamint három jubileumi könyvet és egy külön erre az alkalomra készített postai bélyeget is bemutatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik