Foci

Az Arsenalt is gyengítené a Chelsea

A londoni klub tulajdonosa, Roman Abramovics a hírek szerint Cesc Fabregast, a városi rivális spanyol világbajnok játékosát szemelte ki magának.

Az angolok szerint ráadásul nagyon komolynak tűnnek az orosz üzletember szándékai, kész meccselni a Barcelona összes ajánlatát, 50 millió fontot sem sajnálna a középpályásra, ugyanis a Chelsea-nél benne látják Frank Lampard tökéletes párját a pályán.

Fel kell kötniük a nadrágot a Kékeknek, ugyanis Fabregas tavaly arra kérte az Arsenalt, hogy engedjék el nevelőklubjához, azonban Arséne Wenger nem átallott 60 millió fontot kérni, így a csapatkapitány az Emirates Stadionban maradt.

A Barcelona is szívesen venné, ha a tékozló fiú hazatérne, ugyanakkor a Katalánok keze meg van kötve, már ami az anyagiakat illeti és itt jöhet a képbe a milliárdos Abramovics, aki kész a végsőkig elmenni.

A 23 éves világ- és Európa-bajnok Fabregas 2003. óta erősíti az Ágyúsok csapatát, 204 meccsen ölthette magára a csapat dresszét, ezeken 35 találatig jutott. FA-kupát és angol Szuperkupát nyert övéivel, illetve egy ízben a Bajnokok Ligája döntőjét is megjárta a csapattal (a 2005-06-os szezonban).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik