Foci

Rudolfékra várva

Rudolf Gergely, Vanczák Vilmos és Király Gábor csak később csatlakozik a Dubaiban tartózkodó magyar válogatott keretéhez.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a szakmai stáb, illetve a négy Magyarországról utazó játékos futott be elsőként az Egyesült Arab Emirátusokba, a delegáció helyi idő szerint éjfélkor futott be a reptérre. Ezt követte a légiósok madridi és londoni repülőgépe.

A vízum- és útlevélvizsgálatok, illetve a nagy tömeg miatt az érkezést követően órákat kellett a reptéren töltenie válogatottunknak, a labdarúgók csak ezt követően mehettek a csapat szálláshelyére.

Rudolf Gergely és Vanczák Vilmos a tervek szerint hétfőn este, Király Gábor pedig csak kedden csatlakozik Egervári Sándor keretéhez. Az esti első edzést megelőzően fakultatív buszos városnézés, illetve séta szerepelt az együttes mai programjában.

A magyar válogatott szerdán 18 órai kezdettel mérkőzik meg Azerbajdzsán legjobbjaival Dubaiban, Egervári Sándor kénytelen nélkülözni a sérült Szalai Ádám, Kádár Tamás és a megbetegedő Lipták Zoltán szolgálatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik