Foci

Gólzáporos meccsen verte az Inter a Romát

A Serie A vasárnap esti rangadóján az Inter 5-3-ra nyert a rivális Roma ellen hazai pályán.

Ugyan római helyzettel indult az összecsapás, az Inter szerezte meg a vezetést, Wesley Sneijder a tizenhatoson kívülről lőtt ballal a felső sarokba Maicon passza után. A Farkasok felélénkültek a bekapott gól után és mivel a hazaiak is veszélyeztettek, izgalmas perceket láthatott a milánói publikum.

Még nem telt el negyedóra sem, Simplicio egalizált, majd miután sorra maradtak ki a lehetőségek, Eto’o köszönt be Sneijder átadását követően.

A meccs irama a második félidő elején sem hagyott alább, majd Nicolas Burdisso buktatta a tizenhatoson belül Giampaolo Pazzinit, tettéért rögvest piros lapot kapott. A büntetőt a kameruni gólvágó magabiztosan értékesítette, kétgólos fórba és emberelőnybe került az Inter.

A csatár előkészítőként is jeleskedett, Thiago Motta iratkozott fel a góllövők közé,majd Vucinic szépített a túloldalon, a csereként beálló Loria pedig a hajrába érve tette újra szorossá az állást. A csoda végül elmaradt, 5-3 lett a vége Cambiasso is betalált.

Az Internazionale győzelmével a harmadik, a roma egy ponttal megelőzve a Juventust a hetedik.

Eredmény:
Inter – Roma 4-3 (Sneijder 3., Eto’o 35., 63. – a másodikat 11-esből, Motta 71., Cambiasso 90. ill. Simplicio 13., Vucinic 75., Loria 81.)

Sneijder csodaszép gólja:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik