Foci

Torres nem ünnepel

A spanyol világbajnok visszafogott lesz, amennyiben bevenné korábbi csapata, a Liverpool hálóját.

Mint arról már írtunk, a sors szeszélyének köszönhetően a brit átigazolási rekordért a Chelsea-be igazoló Fernando Torres vasárnap épp korábbi csapata, a Liverpool ellen debütálhat újdonsült munkahelyén.

A spanyol gólvágó pénteken sajtótájékoztatón volt érdekelt, ahol természetesen már a mérkőzésről a faggatták a sajtó képviselői, kiváltképp, hogy lesz-e gólöröm egy esetleges találat után. A Kölyök becenévre hallgató labdarúgó elmondta, tiszteli annyira a Vörösök szurkolóit, hogy ezt ne tegye meg, plusz amúgy is, először játszania kéne, másodszor pedig be is kéne vennie a kaput ehhez.

Hozzátette, megérti, ha a drukkerek felháborodtak azon, hogy váltott, korábban ő sem értette, miért hagyják ott neves játékosok az Atlético Madridot. „Egy nap talán majd elmesélem az egész történetet. A foci már csak ilyen, az egyik nap szeretnek, a másikon már utálnak” – mondta.

A Liverpool kapcsán elárulta, nagyon jó úton halad a klub, de még időre van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy sikeres legyen, ő pedig ezt már nem tudta kivárni, ezért is döntött a váltás mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik