Foci

A sors fintora: Torres a Liverpool ellen debütálhat

Az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában sorra kerülő Chelsea-Liverpool rangadót nemcsak a két csapat múltja teszi érdekessé.

A londoniak hétfőn az átigazolási határidő utolsó pillanatában brit rekordot jelentő 50 millió fontért megszerezték a Liverpooltól Fernando Torrest, az együttes világ- és Európa-bajnok spanyol támadóját.

A 26 éves futballista – aki 142 találkozón 81 gólt szerzett a Vörösök színeiben – egy nappal később még nem lépett pályára a Sunderland otthonában, így most debütálhat Carlo Ancelotti gárdájában.

“Sorsszerű a dolog – mondta Torres. – Persze, ha játéklehetőséghez jutok, akkor megpróbálom a legjobb formámat nyújtani, és gólt szerezni előző csapatom ellen.”

Torres mellett a túloldalon is bemutatkozhat egy új szerzemény, jelesül Andy Carroll, akiért 35 millió fontot fizetett a Liverpool.

Tovább folytathatja menetelését a listavezető, s a bajnokságban még veretlen Manchester United; a Vörös Ördögök a sereghajtó Wolverhampton Wanderers otthonában lépnek pályára.

A második Arsenal ezúttal a Newcastle United otthonában játszik, míg a Manchester City a West Bromwich Albion együttesét fogadja. Gera Zoltán Fulhamje az Aston Villát látja vendégül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik