Foci

Fulham: Gera maradt, Gudjohnsen jött

Nagy vándor az izlandi, most éppen a Stoke együttesét hagyta el. A magyar középpályáshoz ragaszkodott a csapat.

Bár többen is érdeklődtek iránta, végül a Cravent Cottage-en marad a magyar válogatott középpályása, Gera Zoltán. A mi fiunkat a tavalyi évben – nem véletlenül – a legjobb fulhames játékosnak választották a szurkolók, akik nagyon szeretik, hisz a csapat a vezetésével jutott el az Európa Liga döntőjébe.

Roy Hodgsonnál alapember volt Gera, Mark Hughes érkezése után azonban kegyvesztetté vált, csak csereember, még a hétközi, Tottenham elleni FA-kupa meccsen is csak 4-0 után küldte be az egykori United-sztár.

A Fulhammel a nyár végéig szerződése van, egyéves opcióval, és bár a vezetők most azt jelezték, szeretnék, ha a magyar játékos meg is hosszabbítaná majd a kontraktusát, a menedzsere az NSO-nak elismerte, erről még nem tárgyaltak.

Érkező viszont akad a Fulhamnél: az izlandi Eidur Gudjohnsen futhat majd ki a falusi pályára, akár február 14-én is, amikor egykori csapatát, a Chelsea-t fogadja a Fulham. Az “egykori csapatom” kifejezés kissé bonyolult meghatározás a szélső életében, hiszen a Rejkjavik után játszott a PSV-ben, a Barcelonában, a Boltonban, a Monacóban, a Tottenhamben és legutóbb a Stoke Cityben is. Most a szezon végéig, kölcsönben szerepel Geráéknál.

AJÁNLOTT LINK:

Eidur Gudjohnsen a Fulhamhez igazolt (fulhamfc.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik