Foci

Rekord átigazolás Angliában

A Newcastle United elfogadta a brit rekordot jelentő 35 millió fontos ajánlatot, melyet a Liverpool tett Andy Carrollért.

A Metro cikke szerint a Szarkák egy 30 millió fontos ajánlatot már visszautasítottak a nap folyamán, azonban a megemelt tétnek már nem tudtak ellenállni, így belementek az üzletbe. Carroll ennek megfelelően már Liverpool felé tart, ahol átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd egyeztet a Vörösök vezetőivel új szerződése kapcsán.

Amennyiben a felek egymás kezébe csapnak – márpedig erre nagy az esély, lévén a fáma szerint Carroll kérte a United vezetőit, hogy egyezzenek bele az árba -, úgy ez a 35 millió font brit átigazolási rekord lehet, ugyanis korábban egy játékos sem váltott ekkora összegért klubot a szigetországon belül.

A hírek szerint ez a transzfer elősegít egy még nagyobbat, nevezetesen, hogy Fernando Torres Londonba, a Stamford Bridgre teszi át a székhelyét.

A 22 esztendős angol válogatott támadó a Newcastle-nél nevelkedett, 2006-ban debütált a felnőtt együttesben, 80 mérkőzésen eleddig 31-szer volt eredményes. Az U19-es és az U21-es válogatottak után 2010-ben debütált a Háromoroszlános gárdában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik