Foci

McCabe: itt az idő

Az FTC Labdarúgó Zrt. többségi tulajdonosa szerint itt az idő, hogy magyar kezekbe adják a Fradi irányítását.

A skót üzletember egy ftc.hu-n közzétett közleményben vázolta fel, melyek azok a tényezők, amik ellehetetlenítették magyarországi munkáját.

Kevin McCabe észrevételei szerint szinte egyáltalán nem kapott a klub magyar részről szponzori támogatást, míg egyes korábbi támogatók megszegték a vállalt kötelezettségeket. Egy jelentős áfaösszeget is befizetett az egyesület, ezt azonban az APEH nem térítette még vissza.

A skót azt is kifogásolta, hogy a Fradi összes meccsét adja a televízió, ennek eredményeképp jelentős bevételtől esik el a klub, mivel kevesebben járnak ki a mérkőzésekre. Kitért az FTC Labdarúgó Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club között elmérgesedő viszonyra is, majd határozottan cáfolta azokat a híreket, hogy magyarországi személyek képviseletében járna el a Ferencváros ügyeiben.

Az FTC többségi tulajdonosa, a Scarborough így arra az elhatározásra jutott, hogy ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy a klub magyar kezekbe kerüljön. McCabe ezen szándékáról a politika szereplőit is tájékoztatta, mostantól tehát tőlük függ, hogy a fentiek megvalósulása mennyire lesz eredményes.

AJÁNLOTT CIKK:

Kevin McCabe sajtóközleménye (ftc.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik