Foci

Közelít Madridhoz a Villarreal

A Real botlását kihasználva a Sárga Tengeralattjáró három pontot lefaragott hátrányából, miután nyert az Espanyol vendégeként.

Amint arról vasárnap este már írtunk, a Real Madrid némi meglepetésre 1-0-ás vereséget szenvedett a Vadócz Krisztiánt egy félidőn át bevető Osasunától a spanyol bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Adva volt az alkalom a Villarreal előtt, hogy egy kicsikét faragjon hátrányán a blancók mögött, egy kalap alatt pedig némiképp leszakítsa magáról az Espanyol gárdáját.

A kiegyenlített összecsapáson a találkozó egyetlen találata az első félidő utolsó percében esett, Giuseppe Rossi lódult meg Cazorla előreívelt labdájára majd kiszorított helyzetből fantasztikus gólt ragasztott Kameni kapus hálójába, beállítva az 0-1-es végeredményt.

Győzelmével a Villarreal továbbra is a harmadik, a Bajnokok Ligájába vágyó Sárga Tengeralattjárónak jelenleg hat egység a hátránya a Real Madrid mögött, míg a nagy rivális Valenciától sikerült öttel meglépni, igaz a Denevérek hétfőn játsszák le soros meccsüket.

A szezon eddigi meglepetéscsapata, az Espanyol jelenleg az ötödik.

Eredmény:
Espanyol – Villarreal 0-1 (Rossi 45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik