Foci

Pazzini az Interé

A válogatott támadó négy és fél éves szerződést kötött a milánóiakkal.

Az Inter-Sampdoria szkandermutatvány végéhez közeledik, a lombardok állítólag már pénteken bemutatják új szerzeményüket, Giampaolo Pazzinit. A két olasz klub gyakorlatilag szűk hét alatt megegyezett, a válogatott támadó 2015 júniusáig ír alá a Giuseppe Meazzába. Jonathan Biabiany és Luca Caldirola Genovába megy.

A Sky Italia értesülései szerint a Sampdoria és az Inter dűlőre jutott Pazzini szerződését illetően. A lombardok 12 millió euró mellett Jonathan Biabianyt és az ificsapatot erősítő Luca Caldirolát is átengedik a genovaiaknak, utóbbi viszont csak júniusban csatlakozik a Samp keretéhez.

A 71 bajnokin 36 gólt szerző Pazzini, képviselőivel, Davide Torchiával és Tullio Tintivel egyetemben, már Milánóban tartózkodik, ahol a nap folyamán – azt követően, hogy átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon – alákanyarintja szerződését, és hivatalosan is bemutatják.

A Milan által megvásárolt Antonio Cassano után így második válogatott támadója is elhagyja a genovai egyesületet, a Samp a támadó duót a Manchesterből kölcsönvett Federico Machedával és a több klubot is megjárt, ősszel a Palermóban játszó Massimo Maccaronével igyekszik pótolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik