Foci

1500-ért a magyar-hollandra

Sokadik "sorsdöntő" meccsét játssza a magyar labdarúgó-válogatott március 25-én Hollandia ellen. Már lehet jegyet venni.

Megkezdődött csütörtökön a belépőjegyek értékesítése a Magyarország-Hollandia Európa-bajnoki selejtezőre. A találkozót a budapesti Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg március 25-én, 20 óra 30 perckor.

A jegyüzérek kiszűrése miatt a mérkőzésre egy személy legfeljebb 4 darab belépőt vásárolhat, akár személyesen, akár interneten veszi meg azokat. A legolcsóbb jegyek 3000 forintos áron kerülnek forgalomba, a magasabb kategóriás belépőkért szektortól függően 5000 – 8000 – 11000 – 18000 forintot kell fizetni.

Az MLSZ kedvezményes, 1500 forintos áron értékesít jegyeket iskolák, futballakadémiák számára, a gyerekeknek kiadható belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre, és külön regisztráció szükséges megvásárlásukhoz.

A szövetség egy kiemelt vállalati szektort is fenntart, ide vállalkozások vásárolhatnak jegyeket darabonként 25 ezer forintért, minimum 8 darabot, maximum 30 darabot.

A részletek az mlsz.hu oldalon olvashatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik