Foci

Hétközi totó indul februárban

Forradalmi változás a sportfogadás állami rendszerében: már nem csak hétvégén lehet totózni február közepétől.

A totót 1947-ben vezették be Magyarországon, erről bővebben IDE KATTINTVA lehet olvasni. A játék hagyományosan a hétvégi mérkőzésekre való fogadást jelentette, egészen az idei évig.

A Szerencsejáték Zrt. február közepétől bevezeti a hétközi Totót, megteremtve a lehetőséget annak, hogy az érdeklődők a népszerű kupamérkőzések és bajnokságok (például Bajnokok Ligája, Európa Liga) labdarúgó-mérkőzéseire is fogadhassanak, amelyeket hét közben játszanak – olvasható a szervezet hivatalos weboldalán.

Mindez nem érinti a hagyományos, hétvégi programot, az továbbra is fennmarad. Változás viszont, hogy a nyeremény halmozódhat. Ha hétközben vagy a hétvégén nincs telitalálat, a nyeremény a hozzá legközelebbi fordulóra halmozódik. Így a főnyeremény akár a hét közben is elvihető. Az új szabályok érvényesek a Góltotóra is, így két új játékkal bővül a kínálat.

A hétközi fogadási fordulók hétfőn kezdődnek, záró időpontjuk – a programba vett mérkőzések időpontjától függően – változó, kedd, szerda vagy csütörtök lehet.

Az első hétközi fogadási forduló 2011. február 14-én indul.

AJÁNLOTT LINK:

Mérföldkő a sportfogadás történetében (szerencsejatek.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik