Foci

Londonban visszavárják Robinsont

A kapusproblémákat megoldandó, a Spurs egykori játékosát szeretné visszaédesgetni.

A Tottenham vezetősége kapusgondokkal szembesül: a brazil Heurelho Gomes tipikus bravúrkapus – zseniális megoldásait olykor hajmeresztő hibákkal felejteti -, de a helyére aspiráló, s valamivel kiegyensúlyozottabb olasz Carlo Cudicini is képes bakikat ejteni. Harry Redknapp Paul Robinsonra voksolna.

A két és fél éve a Blackburn csapatába távozott (volt) válogatott kapus ugyanakkor szintén kolosszális potyáiról volt híres, igaz, a Rovers együttesénél nem vallott szégyent. Az Ewood Parkban első számú kapusként számoltak vele, s ezt konstans teljesítménnyel hálálta meg.

A Spurs tehát komolyan fontolgatja a megszerzését, s a Sky Sports úgy tudja, még januárban megkörnyékezi a Blackburnt. A Rovers menedzsere, Steve Kean viszont aligha engedi el potom pénzért első számú kapusát.

A decemberben – Sam Allardyce vitatott kirúgását követően – tűzoltóként érkező Kean múlt hét csütörtökön hosszabbította meg szerződését a klubbal, s akkor hangsúlyozta, hogy hosszabb távra tervez, s elsősorban a klub értékeit (így a kapus Robinsont) szeretné megtartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik