Foci

Milan: ismét a győzelem ösvényén

A Serie A listavezetője hazai pályán 2-0-ra verte a Cesenát az olasz bajnokságban.

A két együttes szezonbeli első meccsét nagy meglepetésre az újonc nyerte 2-0-ra még a második fordulóban, így volt miért visszavágnia a lombardoknak. Ráadásul az elmúlt két mérkőzésen elért két döntetlen miatt a Napoli feljött egy pontra a listavezetőre.

Ennek megfelelően a Milan kezdte jobban a mérkőzést, a Cassano, Ibrahimovic, Robinho hármas érezte egymást a pályán, azonban egy szerencsétlen védői megmozdulás kellett, hogy az első félidő hajrájában góllá érjen az egyre fokozódó hazai nyomás – Pellegrino igyekezett menteni a svéd elől, azonban saját kapujába talált.

A második felvonásban a Cesena kissé magára húzta a Milant, a Rossoneri így sorra dolgozta ki a helyzeteket, az újabb találatra azonban ezúttal is a hajráig kellett várni (pedig Robinho kapufáig is jutott), Ibrahimovic mattolta a liga legidősebb játékosát, a remek napot kifogó, 41 esztendős Antoniolit.

A Milan így egy olyan játéknapon tudta bezsebelni a három pontot, amelyen a Lazio, a Juventus és az Internazionale is pontokat hullajtott el, előnye négy egységre duzzadt a második nápolyiak előtt.

Eredmény:
Milan – Cesena 2-0 (Pellegrino 45., Ibrahimovic 90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik