Foci

Megy a kötélhúzás Méxesért

A Milan minden áron meg akarja szerezni a francia hátvédet, a Roma ragaszkodik hozzá.

A Milan és a Roma hajbakapott Philippe Méxesen: a francia védő szerződéshosszabbítás előtt áll az olasz fővárosban, a lombardok épp ezt szeretnék megakadályozni. A középső védőnek júniusban lejár a kontraktusa, így szabadon igazolhatóvá válna. A milánóiaknak viszont szükségük lenne egy szolid játékosra.

A Milan ugyanis ritkán tud kiállni az optimálisnak mondható Nesta-Thiago Silva belső védőkettőssel. Legtöbbször egyikük sérült, jelenleg mindkettő (az olasz épp a Cesena elleni győztes meccsen dőlt ki szűk tíz napra).

Az Il Corriere dello Sport szerint a korábban elégedetlen (Juan és Burdisso miatt kevesebb lehetőséget kapó) Méxes maradna Rómában, ám fizetésemelést szeretne kiharcolni – pénzből viszont nincs túl sok a „farkasoknál”.

Bár a Milan ügyvezetője, Adriano Galliani kijelentette, hogy nem fognak összeveszni a rómaiakkal Méxes miatt (a két klub összességében jó viszonyt ápol), a fővárosiaknak nem csak a lombardok miatt fájhat a feje. A kevésbé „megértő” Arsenal és Manchester United is megvásárolná a futballistát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik