Foci

NB 1-es körkép: a Fradi edzőmeccset nyert

Javában folyik a felkészülés a Monicomp Liga csapatai számára, akad olyan csapat, amely már edzőmeccset is játszott.

Persze, a legtöbb helyen a tavaszi keret kialakításán fáradoznak. A második helyen álló Zalaegerszeg két kapust tesztel: az orosz második vonalbeli FK Oreltől Vjaceslav Horkin és a lett FK Blazma Rezakne portása Vitalijs Melnicenko a kiszemelt, a sorsukról hamarost döntenek a zalai vezetők.

A harmadik pozícióban telelő meglepetéscsapat, a Kaposvár honlapján arról számol be, hogy a gárdát meghívták egy olaszországi edzőtáborba. Sisa Tibor csapata január 28. és február 5. között Velence mellett készül majd, sőt, három edzőmeccset is terveznek a vezetők.

A Ferencváros továbbra is Erdélyben edzőtáborozik, pénteken pedig első előkészületi mérkőzését is megvívta Szászrégenben, az ellenfél a Marosvásárhely volt. A meccset a Fradi nyerte 3-2-re, a gólokat Tóth Bence (11-esből), és Schembri szerezte, utóbbi kettőt is. A Marosvásárhely mindkét gólja 11-eből született.

A Honvédnál változás történt a szakmai stábban, a második együttes irányítását Gabala Krisztiántól az egykori válogatott Lőrincz Emil vette át.

A Haladás és az Újpest edzőmeccset vívott egymással pénteken, Szombathelyen. A mérkőzést a hazaiak nyerték 3-1-re, a gólokat Fodrek, Oross, Irhás, illetve Rajczi szerezte.

Az MTK-nál próbajátékon szerepel Cséke György, aki legutóbb a Honvédban szerepelt a középpályán, míg a Kecskemét vasárnap indul majd el Horvátországba edzőtáborozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik