Foci

Elkészült az NB 1 tavaszi programja

A labdarúgó szövetségben sok minden eldőlt pénteken: jön a spanyol szövetség elnöke, az NB II-esek Törökországba utaznak.

A szervezet versenybizottsága kijelölte a Monicomp Liga tavaszi fordulóinak, a Magyar Kupa 5-8. fordulóinak, valamint a Liga Kupa hátralévő mérkőzéseinek kezdési időpontjait.

A Monicomp Liga tavaszi szezonja február 25-én, pénteken veszi kezdetét, az idei első bajnokit a Siófok és a Győri ETO vívja.

A Monicomp Liga 17. fordulójának programja:

Február 25., péntek:
BFC Siófok – Győri ETO FC 17 óra, Sport TV
Ferencvárosi TC – Kecskeméti TE-Ereco 19 óra, Duna TV

Február 26., szombat:
Szolnoki MÁV – Lombard Pápa Termál FC 13 óra
DVSC-TEVA – Paksi FC 15 óra, Sport TV
MTK Budapest – Budapest Honvéd 16 óra
ZTE FC – Szombathelyi Haladás 16 óra
Újpest FC – Kaposvári Rákóczi 17.30 óra, Sport TV

Február 27., vasárnap:
Vasas – Videoton FC 17.30 óra, Sport TV

A tavasz részletes programját az mlsz.hu oldalon, a témával foglalkozó cikk linkjében lehet elolvasni.

Az is eldőlt, hogy január 24-én, hétfőn Budapestre érkezik Ángel María Villar Llona, a spanyol labdarúgó-szövetség elnöke. A sportvezető Csányi Sándorral, az MLSZ első emberével folytat megbeszélést, majd a találkozót követően a két elnök sajtótájékoztatót tart.

További hír labdarúgóink háza tájáról, hogy a telki kiválasztó táborok és a Kelet-Nyugat gálamérkőzés után január 24-től egy hétig Törökországban edzőtáborozik a Ness Hungary NB II-es ligaválogatott, ahol a csapat négy mérkőzésen lép pályára.

A mieink a többi közt Azerbajdzsán olimpiai válogatottjával és a Borussia Mönchengladbach gárdájával is megmérkőznek. Horváth Ferenc és Pető Tamás szakmai vezető kijelölte az utazó keretet, amely a következő:

Kapusok: Esterházy Mátyás (Újpest), Somodi Bence (Videoton-Puskás Akadémia)

Védők: Pirka Tamás (Gyirmót), Kardos Norbert (DVSC-DEAC), Tóth Máté (REAC), Tóth Imre (Makó), Nagy Tamás (Kazincbarcika), Burucz Barna (Baja), Éles Szilárd (Mezőkövesd)

Középpályások: Domokos Bálint (Baja), Gulyás Máté (REAC), Pothárn Szabolcs (Ajka), Albert Ádám (Dunakanyar-Vác), Frőhlich Roland (Baja), Petneházy Márk (Orosháza), Wittrédi Dávid (Pécs), Szabó Péter (DVTK)

Csatárok: Nagy Olivér (Pécsi MFC), Gyurcsó Ádám (Videoton-Puskás Akadémia), Pölöskey Péter (Ferencváros), Bene Attila (Mezőkövesd), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik