Foci

Mourinho lelépne Madridból a spanyolok szerint

José Mourinho, a királyi futballgárda portugál edzője azon gondolkodik, hogy június végén feláll a Real Madrid kispadjáról - legalább is az As című spanyol sportnapilap szerint.

Az újság internetes oldalán azzal magyarázza a tréner távozási szándékát, hogy szembekerült a klubvezetéssel, elsősorban is Jorge Valdano sportigazgatóval szakmai kérdésekben.

Mourinho leginkább azt fogadta rosszul, ahogyan Valdano csatárszerzési igyekezetére reagált: amikor a rendkívül gólerős argentin támadó, Gonzalo Higuaín megsérült, és hónapokra kidőlt, Mourinho megkongatta a vészharangot, mondván, tarthatatlanná vált a helyzet, hiszen egyetlen csatára maradt, a francia Karim Benzema, aki mellé sürgősen leigazolandó társat keres – így került a képbe többek között Szalai Ádám, a német élvonalbeli Mainz magyar válogatott csatára is. Csakhogy Valdano nem támogatta meg a vezetőedző nyilván nem kevés pénzmozgással is járó erősítési tervét, ami miatt – a lap értesülése szerint – nagyon megromlott a viszony a felek között.

De Mourinho egyéb szerződtetési ötletei is kiváltották Valdano nemtetszését, illetve a portugál szakvezető orrolt meg azért főnökére, mert máig nem hosszabbította meg a védő Pepe kontraktusát, a portugál futballista ismételt kérése ellenére sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik