Foci

Jövőre is Dalglish lehet a Liverpool edzője

A Liverpool elnöke szerint Kenny Dalglish valóságos forradalmat visz véghez a klubnál, marasztalnák.

Tom Werner, a Liverpool elnöke szerint a – többek között szurkolói nyomásra is – távozó Roy Hodgsont ideiglenes megbízatással váltó Kenny Dalglish rövid idő alatt mindent megváltoztatott a patinás egyesületnél. A főnök szerint a lelkes Dalglish már most tett annyit, hogy nyártól kiérdemelje a végleges státuszt.

Werner emellett még egy kijelentést tett, ami a skótnak, de az érte lelkesedő liverpooli szurkolóknak is kedves muzsika: lesz pénz komoly erősítésekre.

„Persze. Kvalitásait csak szuperlatívuszokkal lehet méltatni. Nyártól is könnyen övé lehet a kispad” – válaszolta Werner a The Guardian Dalglish sorsát firtató kérdésére. „Kompetens, kiváló pedagógus, kívülről belülről ismeri a klub filozófiáját, mindent megtestesít, amire vártunk. Hosszú távon gondolkodunk, de már rövidtávon is meggyőző. A játékosokat két nap alatt meghódította.”

„A mi elképzelésünkbe nem fér bele a keret szűkítése. Jó játékosok nélkül nem lehet markáns célokat kitűzni. A Boston Red Soxnál sem volt ez másként – a klub a második volt a játékosok összértékét tekintve. Ez Liverpoolban is elsődleges. Remélem, hogy hamarosan egy klasszis érkezését is bejelenthetem, ma azonban még nincs komoly kiválasztottunk” – így Werner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik