Foci

Menesztették a Catania edzőjét

Marco Giampaolo és a Catania közös megegyezéssel szerződést bontott, argentin edző érkezhet Szicíliába.

A csapat rossz eredménysora miatt a Catania felbontotta Marco Giampaolo kontraktusát. A szakember idény elején a Firenzébe távozó Szinisa Mihajlovicsot váltotta a szicíliai kiscsapat kispadján, ám a kiesés elől menekülő együttes vezetősége elégedetlen volt a munkájával. Argentin szakvezető veheti át a helyét.

A szakítást az olasz klub hivatalos honlapján is megerősítette. A 22 pontot gyűjtő Catania jelenleg 15. a Serie A-ban, három pont választja el a már kieső helyen lévő, 19 pontos Leccétől. A csapat legutóbb otthonában 1-1-es döntetlent ért el a Chievo ellen.

Az olasz sajtó úgy értesült, Giampaolót argentin edző helyettesítheti. A La Gazzetta dello Sport szerint a játékosként az Intert és a Laziót erősítő Diego Simeone meg is érkezett Olaszországba, a Corriere dello Sport viszont úgy tudja, Simeone egykori válogatottbeli társáé, Nestor Sensinié a legnagyobb esély.

Érdekesség, hogy a két dél-amerikai 1999 és 2001 között együtt játszott a Lazióban is.

FRISSÍTÉS: A szicíliai klub szerdán aztán bejelentette, a 40 éves Diego Simeonéval 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik