Foci

Flores: üzentünk a Realnak

A Mallorcát 3-0-ra legyőző Atlético szakvezetője szerint csapata hétfőn kiemelkedőt nyújtott.

A hetek óta rossz passzban lévő Atlético Madrid hétfő este lelépte a Mallorcát, edzője, Quique Sanchez Flores szerint a bajnoki teljesítmény felvillanyozhatja kissé kókadt csapatát. Az Európa Liga címvédője tavasszal csak a hazai történésekre koncentrál, hisz már az őszi csoportkörben elvérzett a nemzetközi porondon.

A Real elleni, január 20-án esedékes spanyol kupavisszavágóra készülő madridiak Flores szerint ezzel üzentek a városi riválisnak (az első meccsen a Real 3-1-re győzött a Santiago Bernabéuban).

„Ezzel a diadallal a riválisainknak, de az értünk szorítóknak is üzentünk” – fogalmazott az AS-nak nyilatkozó Flores. „Feledtetni kellett a Real elleni kudarcot , ezért megkettőzött erővel küzdöttünk. Tudtuk, hétfői riválisunk mire képes, de sikerült felkészülnünk. A célunk az, hogy négy-ötpontosra szűkítsük hátrányunkat az éllovasokkal szemben.”

Az edző külön kiemelte új szerzeményének, a brazil Elíasnak a teljesítményét, hangsúlyozva, hogy „biztatóan mozgott, ám még időre lesz szüksége ahhoz, hogy megszokja a csapatot és a társait”. A dél-amerikait kisebb sérülése miatt a szünetben lecserélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik