Foci

Csatárposzton erősít a Genoa

A Rudolf Gergelyt Bariba passzoló genovaiak Dél-Amerikából erősítenek.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Genoa kölcsönben megszerezte a Wigan Athletic argentin támadóját, Mauro Bosellit. A klub honlapján is megerősítette a tranzakciót, a 25 esztendős futballista már csatlakozott a vörös-kékek keretéhez. A vezetők ugyanakkor a Santos futballistájával, Ze Eduardóval is tárgyalnak.

Az Estudiantes csapatától 2010-ben megszerzett kétszeres válogatott Boselli júniusig kölcsönben futballozik Olaszországban, az angol és az olasz egyesület nyáron ismét tárgyalóasztalhoz ül, s akkor véglegesítik, vagy elvetik a szerződtetését.

Ügynöke, Luiz Taveira szerint Ze Eduardo is Genovába tart. A 23 éves játékost korábban a Fiorentina, a Werder Bremen és a Hoffenheim csapatával is hírbe hozták, ám úgy tűnik, a Genoa lett a befutó. A Palmeiras, a Cruzeiro és a Gremio egykori játékosa csatárposzton, de egy sorral hátrébb, irányítóként is bevethető.

„Ze Eduardo a Genoa csapatához csatlakozik” – fogalmazott Taveira a Sky Italiának. „A következő órákban a szerződést is aláírjuk Enrico Preziosi elnökkel.”

A két dél-amerikai érkezése nehezítheti a Bariba kölcsönadott Rudolf dolgát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik