Foci

Dzsudzsák csapatkapitány lenne

A magyar középpályás szívesen átvenné a Barcelonába távozó Ibrahim Affelay csapatkapitányi szerepét.

A magyar válogatott szélső szerződése 2013-ig érvényes Eindhovenben, azonban a PSV-nél maximálisan elégedettek vele, így hosszabb távra magához láncolná a klub. Honfitársunkat az utóbbi időben több nagycsapattal is összeboronálták, a legnagyobb név kétségkívül az olasz Juventus.

Marcel Brands, a holland csapat technikai igazgatója már karácsony előtt is azt mondta, lát rá esélyt, hogy a magyar játékos még évekig maradjon és erre enged következtetni Dzsudzsák De Telegraafnak adott interjúja is. A középpályás úgy fogalmazott, el tudná magát képzelni a PSV csapatkapitányaként, már akkor is megtiszteltetésnek érezte, amikor a belga Telstar elleni barátságos mérkőzésen egy félidőn át a karján tudhatta a megkülönböztető jelzést.

Nem mellesleg az a mérkőzés is pazarul sikerült a magyar Aranylabdásnak, gólpasszal és jó játékkal vette ki a részét a 2-1-es sikerből.

A PSV eddigi csapatkapitánya, Ibrahim Affelay már a Barcelonában kergeti a bőrbogyót, szerdán például csereként lépett pályára a katalán sztárcsapatban, amely Lionel Messi klasszikus mesterhármasának is köszönhetően 5-0-ra győzte le a Betist.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik