Foci

A címvédő Inter is a legjobb nyolcba jutott

A milánói sztárcsapat Samuel Eto’o duplájának is köszönhetően 3-2-re verte a Genoát az Olasz Kupában.

Nem nagyon mozgatta meg a milánói drukkereket Rudolf Gergelyék vendégjátéka, a Giuseppe Meazza Stadionba alig több mint hatezer néző látogatott ki, ők azonban nem maradtak gólok híján.

A kameruni gólvágó először a 15. percben villant, előnyhöz juttatva csapatát, majd a félidő végén Maicon passzát is gólra tudta váltani, kényelmes helyzetbe hozva övéit a második negyvenöt percre.

Fordulás után aztán a Ranocchia szabálytalansága miatt megítélt büntetőt Kharja értékesítette, visszajött a meccsbe az összességében több helyzetet kidolgozó Genoa, Mariga azonban ismét kettőre növelte a két csapat közti különbséget, Sculli gólja pedig már későn érkezett.

Leonardo, az Inter nem olyan rég kinevezett vezetőedzője harmadik meccse után is százszázalékos a milánóiakkal.

A hét elején az olasz média által már Bariba küldött Rudolf Gergely kezdőként lépett pályára a 3-2-es hazai győzelemmel végződő összecsapáson, a magyar válogatott támadó a 62. percig játszott (ő harcolta ki a büntetőt), a későbbi gólszerző Sculli váltotta.

Az Inter ellenfele a legjobb nyolcban a Napoli – Bologna összecsapás nyertese lesz, csütörtökön pedig a Juventus és a Catania küzd meg a továbbjutásért.

A szerdai játéknapon a Palermo is kvalifikálta magát a negyeddöntőbe.

Eredmény:
Inter – Genoa 3-2 (Eto’o 15., 43., Mariga 59. ill. Kharja 54. – 11-esből, Sculli 90.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik