Foci

Ötödosztályú továbbjutó az FA-kupában

A Crawley Town együttese egy drámai meccsen ejtette ki a második vonalhoz tartozó Derby County együttesét.

Az angol labdarúgás kedvelői már hozzászokhattak, hogy az angol szövetség (FA) kupája évről évre jókora meglepetésekkel szolgál, minden esztendőben van egy vitézkedő kiscsapat.

Idén például az Arsenal és a Manchester City is jóval szerényebb ellenfél ellen készül újrajátszásra, míg a Newcastle egy klasszisokkal gyengébb csapat ellen vérzett el.

Az FA-kupa hétfői játéknapján például egy ötödosztályú együttes, nevezetesen a Crawley Town harcolta ki a továbbjutást egy izgalmas mérkőzésen. McAllister az első félidőben szerzett vezetést a hazaiaknak a szakadó esővel és szélfúvással tarkított mérkőzésen, a második felvonásban azonban Addison egyenlített, újrázásra álltak a felek.

A Crawley mindent megtett a hajrában a győzelem kicsikarásáért, azonban helyzetek sokasága maradt ki, ám a 91. percben az ezen a szinten méregdrága Sergio Torres (100 ezer fontért érkezett a nyáron) egy szöglet után beköszönt.

Ugyan a játékvezető az előre jelzett négy percre további négy minutumot ráhúzott, a hazaiak hősies védekezéssel tartani tudták az eredményt, így a kupa negyedik körében a Torquay Uniteddel meccselnek.

Eredmény:
Crawley Town – Derby County 2-1 (McAllister 30., Torres 91. ill. Addison 64.)


Crawley 2-1 Derby

RicardoTVGOLO11 | Myspace Video

Ajánlott videó

Olvasói sztorik