Foci

Ronaldo-triplával nyert rangadót a Real Madrid

A második helyen álló Real Madrid együttese hazai pályán nyert 4-2-re a harmadik Villarreal ellen a Priméra Division 18. fordulójában. Cristiano Ronaldo három gólt és egy gólpasszt jegyzett.

A Santiago Bérnabeu közönsége már igen korán gólt láthatott, más kérdés, hogy nem örült neki, Giuseppe Rossi átadása után Cani köszönt be Iker Casillasnak. Nem kellett sok a hazaiaknak sem, Cristiano Ronaldo váltotta gólra Mesut Özil átadását, azonban szűk tíz perc múlva ismét a Sárga Tengeralattjárónál volt az előny, Ruben iratkozott fel a góllövőlistára.

Egy fordulatot még tartogattak a felek az eseményekben gazdag első negyvenöt perc végére, a portugál zseni ezúttal Alonso neve mellé íratott egy asszisztot.

Fordulás után a Real Madrid sorra alakította ki a helyzeteket, azonban vagy a partjelző zászlaja, vagy a vendégvédelem állította meg a blancók támadását, így egészen a hajráig kellett várni az újabb gólra: ki más, mint Cristiano Ronaldo pofozott be egy lepattanó labdát, pedig már úgy tűnt, a Villarreal megússza a szituációt.

Nem sokkal később aztán a csereként beálló Kaká biztosította be a győzelmet, a portugál passzára érkezett menetrendszerűen és lőtt a hálóba, beállítva a 4-2-es végeredményt. Cristiano Ronaldo ezúttal is főszerepet játszott, három gólja mellé egy gólpasszt is kiosztott.

Eredmény:
Real Madrid – Villarreal 4-2 (Cristiano Ronaldo 10., 45., 79., Kaká 82. ill. Cani 7., Ruben 18.)

Cristiano Ronaldo második gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik