Foci

Távozik Fülöp és Priskin edzője, Roy Keane

Az Ipswich csak a 19. helyen áll az angol másodosztályban, így nem meglepő, hogy az MU egykori sztárja búcsút int.

Az espn.com oldal péntek reggel közölte, hogy több forrásból úgy értesült, Roy Keane befejezi a szakmai munkát a Championshipben szereplő Ipswich Town együttesénél. A források még eltérően szólnak arról, hogy lemondott vagy menesztették a kispadról.

A csapat remekül kezdte a bajnokságot, sokáig úgy tűnt, hogy harcban lesz a feljutásért, azt követően viszont lejtmenet következett. Az utolsó kilenc találkozóból hetet elvesztettek, legutóbb hazai pályán a Nottingham Forest ellenében.

A két magyar közül Fülöp Márton kedvencei közé tartozott, rendszeresen szerepel a kapuban, a csatár Priskin Tamással viszont megromlott a viszonya. A támadó távozásáról lehetett hallani, de azzal, hogy Keane most távozik, megnyílhat egy út az újabb bizonyításra.

“Mindent megteszek a sikerért, de ha ez nem elég az eredményes szereplésért, akkor levonom a következtetéseket” – nyilatkozta még a Forest elleni vereség után.

Nos, úgy tűnik, levonta. Az Ipswich egyébként bejutott a Ligakupa elődöntőjébe, ahol az Arsenal lesz az ellenfele a csapatnak. Már Keane nélkül.

AJÁNLOTT LINK:

Keane elhagyja az Ipswichet (espn.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik