Foci

Vucinic vagy Lakic érkezhet Dzeko helyére

A Wolfsburg máris költene az Edin Dzekóért kapott horribilis összegből.

Edin Dzeko 35 millió euróért gyakorlatilag a Manchester Cityé, míg egykori klubja, a Wolfsburg nem totojázik sokat, akcióba lendül, hogy pótolja a bosnyák gólzsákot. A VfL a jól bevált recept szerint ismét délszláv támadóval erősítene, a németek kiszemeltje nem más, mint a Roma egyik ikonja, a montenegrói Mirko Vucinic.

A Tuttosport úgy tudja, a wolfsburgiak azonban két vasat is a tűzben tartanak, hisz a Kaiserslauternnel idén remeklő, 16 Bundesliga-találkozón 11 gólt szerző horvát Srdjan Lakic is a kiszemeltjeik között van.

A Menez beérésével és Borriello érkezésével kevesebb játéklehetőséghez jutó 27 éves Vucinic egy ideje lebegteti távozását az olasz fővárosból, korábban a Liverpoollal is kapcsolatba hozták. Idén csak kilenc bajnokin szerepelt, három gól fűződik a nevéhez.

„Azt senki sem várhatja el tőlünk, hogy nyitott bukszával sétáljunk fel s alá, és megpróbáljunk megvásárolni mindenkit, aki az utunkba akad” – fogalmazott a rá jellemző stílusban a VfL-t igazgató Dieter Hoeness. „Óvatosan puhatolózunk, aztán kiderül, hogy ki a legalkalmasabb.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik